På vores messer finder du derfor både de unge upcomers, da budgettet for at være med er meget rimeligt, men for eksempel også etablerede garnbutikker og større udstillere indenfor alle genrer.

Faktisk adskiller vi os fra de fleste andre KREA-messer på markedet, ved at vi netop har en meget bred udstillerliste i alle byer. Oftest finder du strik, garn, keramik, glaskunst, malerkunst, trækunst, papirkunst, hæklerier, patchwork, syning, broderier, kreative materialer, hobbyartikler, trækunst, smykker og meget mere. Er det kreativt finder du det her.

Samtidig synes vi at mange kreative messer er blevet så dyre at besøge, at det absolut ikke er for alle kreativt interesserede i Danmark. Derfor tager vi kun 40,- i entré uanset by og størrelse på messen. Og børn under 14 år kommer ALTID gratis ind. Så kan du nemlig i stedet for bruge pengene på de spændende stande på messen. I større byer som fx. Aarhus og Aalborg fylder vi over 2.000 kvadratmeter med op til 200 stande og 80-120 udstillere, så der er virkelig noget for pengene. 

Desuden kan du hele dagen vinde præmier på din indgangsbillet og børnene kan frit benytte alle de gratis materialer på KREA-bordene. Det kalder vi KREATIVITET FOR ALLE.

Konceptet


Vi synes KREATIVITET ER FOR ALLE.

Derfor skabte vi KREA-messerne. For at det kan være for alle sætter vi en dyd i at holde omkostningerne nede hele vejen rundt. Som udstiller giver det dig billige standpriser og hvis du er gæst giver det dig en meget billig entré, så du i stedet for kan bruge dine penge på de fantastiske stande.